中学资源网 - 完全免费的中学资源!

中学资源网

当前位置: 主页 > 英语 > 高一 >

2016高二英语必修五综合测试题2 Unit 2 The United Kingdom人教

时间:2018-01-07 15:50来源:未知 作者:admin 点击:
核心导读: Unit2 综合测试题时间:120分钟,满分:150分第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应 Unit 2 综合测试题
核心导读:Unit2 综合测试题时间:120分钟,满分:150分第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应

Unit 2  综合测试题
时间:120分钟,满分:150分
第一部分:听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题; 每小题1.5分, 满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.Where does the conversation probably take place?
A.In a garden. B.In a hospital. 
C.In a flower shop.
2.What did the woman buy for her brother?
A.A book. B.A watch.
C.A case.
3.What will the two speakers most probably do next?
A.Talk about the book.
B.Drink some coffee.
C.Enjoy the pictures.
4.Who is on duty today?
A.Jane. B.Jack.
C.Peter.
5.What will the two speakers probably do in ten minutes? copyright zxzyw.cn
A.Do an experiment.
B.Clean the tubes.
C.Listen to a lecture.
第二节(共15小题;每题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
6.What is the man's purpose to come to Canada?
A.On business.
B.For pleasure.
C.For study.
7.What can we know about the man?
A.He will stay in Canada for two weeks.
B.He has been to Canada before.
C.He has nothing to declare.
听第7段材料,回答第8至9题。
8.Where is the man probably?
A.In a travel agency.
B.In his friend's house.
C.In a hotel.
9.What day is it today?
A.Tuesday.
B.Wednesday.
C.Thursday.
听第8段材料,回答第10至12题。
10.What's the probable relationship between the two speakers?
A.Friends.
B.Classmates.
C.Colleagues.

copyright zxzyw.cn

11.How many children are there in the woman's family?
A.Five. B.Six.
C.Twelve.
12.What does the woman's mother do?
A.She sells food.
B.She delivers milk.
C.She drives a taxi.
听第9段材料,回答第13至16题。
13.When is the woman going on holiday?
A.This Friday.
B.This Saturday.
C.Next Friday.
14. Which of the following does the woman need to do before the trip?
A.Buy some traveler's checks.
B.Book a plane ticket.
C.Pick up her passport.
15.When will the woman be away?
A.From May to June.
B.From June to August.
C.From July to September.
16. How will the woman probably do with her apartment?
A.By renting it to someone.
B.By selling it to the man's friend.
C.By asking the man to look after it.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.Who is Alex Haley probably?
A.A boss of a big company.
B.An expert on the WTO.
C.A middle school teacher.
18.When did Alex Haley visit Professor Brown last time?

zxzyw.cn


A.In 2005. B.In 2007.
C.In 2009.
19.How long will Alex Haley stay at the international conference?
A.About one and a half months.
B.About half a month.
C.About one month.
20.What feeling does Alex Haley mainly want to express?
A.A feeling of sadness.
B.A feeling of satisfaction.
C.A feeling of apology.
答案:1-5 CBCBC 6-10 ACCAB 11-15 CACCB 16-20 ABCAC
听力原文
Text 1
M:Excuse me. I'd like to send some flowers to my teacher.
W:Let's see. These roses are very nice.
Text 2
M:Have you done your Christmas shopping yet?
W:Almost. I got a watch for my brother, but I can't seem to find anything for Dad. I'm wondering if he would like a book or a case for his coin collection.
Text 3
M:Would you like some coffee?
W:No,thanks. So tell me about your new book.
M:Oh,it's not quite finished yet,but I have some of the pictures done.
Text 4
W:Peter,why haven't you cleaned the classroom? copyright zxzyw.cn
M:What? Why are you asking me,Jane?
W:You are on duty today, aren't you?
M:Jack is on duty today, not me.
W:Oh, I'm sorry—I made a mistake in reading the schedule.
Text 5
W:Hurry up! We only have ten minutes left. Is there anybody left in the lab?
M:Nobody except Lucy. She's cleaning the tubes.
W:Oh,she is sure to be late for the lecture. She's always so slow.
M:I'll go and tell her to hurry up!
Text 6
W:Welcome to Canada. May I see your passport,please?
M:Sure. Here it is.
W:Where are you from?
M:From Seoul, Korea, and I'm here on business.
W:How long are you planning to stay?
M:For three weeks.
W:Have you ever been to this country before?
M:No, this is my first time.
W:Do you have anything to declare?
M:No, nothing.
W:OK! Enjoy your stay.
M:Thank you.
Text 7
W:Welcome to our hotel, sir.
M:Thank you ! My best friend recommended your hotel and helped me book a room—he thinks quite highly of this place. zxzyw.cn
W:Well, I'm very happy to hear that. Could I see your ID, please?
M:Here you are.
W:Mr. Lee from Beijing, right? And your room was booked last week.
M:That's right.
W:OK,sir. Your room is 523. How long will you be staying with us?
W:Four days. I'll be checking out on Saturday.
W:And how would you like to pay?
M:By credit card. Do you accept Visa?
W:Yes, we do, and here is your key, sir.
Text 8
M:Hi, Viola. Anybody sitting here?
W:Oh, hi, Tyler, have a seat. Looks like the whole dorm came to lunch today,doesn't it?
M:Yeah, it does;it's crowded. Hey, in class today I heard you say that you have a big family?
W:That's right. I've got 6 brothers and 5 sisters.
M:Wow! That's pretty big! Are you the oldest?
W:No, actually, I'm the second oldest.
M:That's got to be a lot of work. What do your parents do?
W:Well,my father drives a cab. He works out at the airport at night.
M:What about your mother?

内容来自z@x@z@y@w.cn


W:My mother runs a small family store.
M:What kind of store is it?
W:Oh, we mostly sell food—bread, eggs, milk, rice,that sort of thing.
M:I guess a food store like that would come in handy if you had a large family.
Text 9
M:Hi, Sue. I heard that you're taking a trip to Europe over the summer holiday.
W:Yes, I've been working on getting everything ready over the past few days.
M:You must be really excited about the trip. When are you leaving?
W:Next Friday, and I am excited. I just have a few things I still need to do before I go.
M:Like what?
W:Picking up my passport, going to the travel agency to pick up my plane ticket and figuring out what to do with my apartment while I'm gone.
M:The apartment is really a problem. It's hard to find someone to look after it. What do you plan to do?
W:I'm looking for someone who can rent my house while I'm away.
M:Hmm. Let me think about it. Oh, I know just the person. A former college classmate of mine, Jim Thomas, is coming to do some research this summer, from June to August.
内容来自zxzyw.cn

W:That's exactly when I'll be away. That sounds great.
M:I'm calling Jim this weekend anyway, so I'll mention it to him then.
W:Thanks a lot. Please let me know what he says.
Text 10
August 18,2013
Dear Professor Brown,
I am greatly honored to have received your kind invitation to come this autumn and give several lectures to your students on the WTO.
It would have been a great pleasure for me to come and spend a few weeks with you. It has been four years since my last visit, of which I still have happy memories. But much to my regret, an international conference prevents me from having the pleasure of coming and visiting you this time. I'll be leaving around the end of August and shan't be back until the middle of October. I am, therefore, unable to accept your kind invitation.Please do accept my apologies.
I do hope to come and visit your school again on some future occasion. I look forward to seeing you all again soon!
With best regards to you and your staff. 本文来自中学资源网
Sincerely yours,
Alex Haley
第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
Towards the end of Middle English, a sudden change in pronunciation started, with vowels (元音) being pronounced shorter and shorter. From the 16th century the British had contact (接触) with many people from around the world. This meant that lots of new vocabulary entered the language. The invention of printing also meant that there was now a common language in print. Books became cheaper and more people learned to read. Spelling and grammar became fixed, and the dialect of London became the standard. In 1604 the first English dictionary came out.
 Early Modern English and Late Modern English are mostly different in the number of words. Late Modern English has many more words, mainly because of the following two reasons: First, the Industrial Revolution (工业革命) led to the need for new words. Second, the British Empire covered one quarter of the earth's surface, and the English language took in foreign words from many countries. 内容来自zxzyw.cn
From around 1600, the English colonization (殖民地化) of North America led to American English. Some English pronunciations and words “froze” when they reached America. In some ways, American English is more like the English of Shakespeare than modern British English. Some expressions that are called “American English” are in fact from British expressions. They were kept in the colonies while lost for a time in Britain. Spanish also had an influence (影响) on American English. For example, words like canyon, ranch, stampede and vigilante are from Spanish. They entered English by the people of Spain who settled in the American West. French words and West African words also influenced American English.
Today, American English has a greater influence, because of the USA's movies, television, popular music, trade and technology.
文章大意:本文是一篇说明文,简要介绍了英语的发展史。
21.The main difference between Early and Late Modern English lies in ________.
A.vocabulary       B.pronunciation

中学资源网,完全免费的中学资源网站


 C.spelling D.grammar
答案:A 细节理解题。从第二段的Early Modern English and Late Modern English are mostly different in the number of words可知,早期现代英语和晚期现代英语的主要差别在于词汇,故选A项。
22.From the passage,we can learn the word “canyon” is from ________.
A.American dialect B.African dialect
C.Spanish D.French
答案:C 细节理解题。根据第三段的For example, words like canyon,ranch,stampede and vigilante are from Spanish可知canyon来源于西班牙语,故选C项。
23.The third paragraph mainly talks about ________.
A.English colonies in North America
B.the development of American English
C.other languages' influence on American English
D.the difference between American English and BritishEnglish
答案:B 主旨大意题。第三段主要讲的是美国英语的发展,故选B项。
24.The underlined word“froze” can best be replaced by ________.
A.remained unchanged B.disappeared
C.improved D.kept active
答案:A 细节理解题。从第三段的In some ways, American English is more like the English of Shakespeare than modern British English可知,美式英语更像莎士比亚时代的英语,所以froze在此意为“没有发生变化”,故A项正确。 中学资源网,完全免费的中学资源网站
B
London's newest skyscraper (摩天大楼) is called the Shard and it cost about 430 million pounds to build. At a height of almost 310 metres, it is the tallest building in Europe. The Shard has completely changed the appearance of London. However, not everyone thinks that it is a change for the better.
The Shard was designed by the famous Italian architect Renzo Piano. When he began designing the Shard for London, Piano wanted a very tall building that looked like a spire (尖顶). He wanted the glass surfaces to reflect the sky and the city.The sides of the building aren't regular. So the building has an unusual shape. It looks like a very thin, sharp piece of broken glass. And that is how the building got the name: the Shard. Piano says that the spire shape of the Shard is part of a great London tradition. The shape reminds him of the spires of the churches of London or the tall masts (桅杆) of the ships that were once on the river Thames.
The Shard has 87 floors. At the top, there is an observatory. At the moment the building is empty, but eventually there will be a five-star hotel. There will also be top quality restaurants, apartments and offices. 本¥文¥来$自$中$学%资zxzyw.cn源网
Before building work began, a lot of people didn't want the Shard though the plans were approved. Now they are still unhappy about the Shard. Some critics say that such a tall skyscraper might be good in a city like New York, but not in London. They say that the best thing about the Shard is its spire shape. But that is the only thing. There is no decoration, only flat surfaces. The Egyptians did that 4,500 years ago. They also think the Shard is too big for London. It destroys the beauty of the city.
Other critics don't like what the Shard seems to represent. They say that the Shard shows how London is becoming more unequal. Only very rich people can afford to buy the expensive private apartments and stay in the hotel. But the people who live near the Shard are among the poorest in London. So the Shard seems a symbol of the division in society between the very rich and the poor.
The Shard now dominates the London skyline. It is not certain, however, that ordinary London citizens will ever accept it as a valuable addition to the city. 内容来自z@x@z@y@w.cn
文章大意:本文为议论文。题材为社会文化类。文章主要介绍了人们对伦敦新建的摩天大楼the Shard的不同看法。
25.London's newest skyscraper is called the Shard because of ________.
A.its size          B.its cost
C.its shape  D.its height
答案:C 细节理解题。根据第二段中的 It looks like a very thin, sharp piece of broken glass. And that is how the building got the name: the Shard.可知新建的摩天大楼因其外形而得名。故选C项。
26.When he designed the Shard, Piano wanted it to ________.
A.change London's skyline
B.inherit London's tradition
C.imitate the Egyptian style
D.attract potential visitors
答案:B 细节理解题。根据第二段倒数第二句Piano says that the spire shape of the Shard is part of a great London tradition. 可知the Shard的设计初衷是继承伦敦的传统。故选B项。
27.The critics who refer to social division think the Shard ________.
A.is only preferred by the rich
B.is far away from the poor area
C.is intended for wealthy people 本¥文¥来$自$中$学%资¥源¥网
D.is popular only with Londoners
答案:C 细节理解题。根据倒数第二段可知,批评the Shard的人认为只有那些非常富有的人才能买得起那些昂贵的私人公寓并住在宾馆里。故选C项。
28.Which would be the best title for the passage?
A.The Shard: Cheers and Claps
B.The Shard: Work of a Great Architect
C.The Shard: New Symbol of London?
D.The Shard: A Change for the Better?
答案:D 主旨大意题。通读全文并结合第一段最后一句话可知答案。
C
Canada is a very large country. It is the second largest country in the world. By contrast it has a very small population. There are only more than 30 million people there. Most Canadians are of British or French origin, and French is an official language of Canada as well as English. About 45% of the people are of British origin, that is, they or their parents or grandparents, etc. , come from Britain. Nearly 30% are of French origin. Most of the French-Canadians live in the province of Quebec.
Over the years, people have come to live in Canada from many countries in the world. They are from most European countries and also from China, and other Asian countries.
本¥文¥来$自$中$学%资zxzyw.cn源网

 However,Canada was not an empty country when the Europeans began to arrive. Canadian-Indians lived along the coast, by the rivers and lakes and in forests. Today there are only about 350,000 Indians in the whole country, with their own languages. In the far north live the Inuit. There are only 27,000 Canadian-Inuit. Their life is hard in such a difficult climate.
29.About________live in Quebec.
A.30%of the French-Canadians
B.45% of the Canadians
C.29,000,000 people
D.9,000,000 French-Canadians
答案:D 推理判断题。加拿大有3000多万人口,近30%的为法国人血统,并且大都居住在魁北克省,故此省的法裔加拿大人约为900万。
30.The official languages of Canada are________.
A. English and Chinese
B. French and English
C. Indian and English
D. Chinese and Inuit
答案:B 细节理解题。从文章的第一段可知,加拿大的官方语言为英语和法语。
31.The word “origin” in this passage means“________”.
A.血统 B.后裔
C.先驱 D.猿人
答案:A 词义猜测题。从该词所处的位置及句中的解释来看,该词义与“血统”最为接近。

内容来自zxzyw.cn


32. Which of the following is TRUE according to this passage?
A. There are 27,000 Canadian-Indians in Canada.
B. More than 13 million people have come from Britain and France in recent years.
C. There are about 30% of the population whose parents or grandparents come from France.
D. There were no people when the Europeans began to arrive in Canada.
答案:C 推理判断题。纵观全文,根据文章提供的数字信息,可知近30%的人口是法国血统。
D
There is an old saying:“Don't judge a book by its cover.” It means that you shouldn't build your first impression of someone on his or her looks alone. But according to a new study,the famous saying might not be correct after all.A group of US scientists have found that the first impression we have of someone else is actually right most of the time.
In the study, scientists asked participants to look at a photograph of a person and make a quick judgment about him or her.A month later, the participant and the person in the photo were introduced, and scientists were shocked to find that their judgments often match those that they had made originally.
copyright zxzyw.cn

It's true that simply looking at someone won't provide you with as much information. But, according to scientists,when making a first impression, people rely more on their instincts(直觉) than on logic(逻辑). “They focus on how that person makes them feel,” Paul East wick of the University of Texas told Live Science. “It is very hard to get a sense of this information when simply viewing a profile(简介).As soon as one sees another person, an impression is formed and what we see can sometimes dominate what we know.”
Of course, no one can be right about everything and your instincts can go wrong sometimes. But even if it is proven to be wrong, once people form an opinion about someone, they have a hard time getting over that opinion later on.
The findings help explain why people always tidy themselves up before meeting guests or doing job interviews.
“Their face constantly reminds us of that first impression,” said Rule.People may learn more about another person over time once they get close to each other, but first impressions remain very important and seem difficult to forget.
copyright zxzyw.cn

文章大意:人们常说“不要以貌取人”。但根据一项最新研究,这句话可能是不正确的。美国的科学家发现,人们形成的对他人的第一印象大多数时候都是正确的。
33. What did the US scientists of the University of Texas find out in their recent study?
A. It's unwise to judge a book by its cover.
B. It's better to judge by logic than by instincts.
C. First impressions are right most of the time.
D. Profiles provide more information than you have imagined.
答案:C 细节理解题。根据第一段最后一句“A group of US scientists have found that the first impression we have of someone else is actually right most of the time.”可知,美国科学家发现,我们对他人的第一印象大多数时候都是正确的。故选C。
34.The underlined word “dominate” in Paragraph 3 is closest in meaning to“________”.
A. determine B. change
C. cover   D. acquire
答案:A 词义猜测题。根据第三段“...when making a first impression,people rely more on their instincts”可知,人们更多的是依靠直觉来形成第一印象;根据“As soon as one sees another person,an impression is formed and what we see can sometimes dominate what we know.”可知,看到一个人的那一刻对他的印象也就形成了,有时候,我们所看到的能够决定我们的认知,故选A。

zxzyw.cn


35. We can conclude from the article that________.
A.first impressions never go wrong
B. it's difficult to change a wrong first impression
C. it takes a long time to form a first impression
D. first impressions are easy to change after people know each other better
答案:B 推理判断题。根据第四段“But even if it is proven to be wrong, once people form an opinion about someone, they have a hard time getting over that opinion later on.”可知,即使直觉出错了,一旦形成对他人的第一印象,这种错误的第一印象会难以改变,故选B。
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
__36__You can find it on buildings, sidewalks,street signs and trash cans from Tokyo to Paris, from Moscow to Cape Town. Street art has become a global culture. Even art museums and galleries are collecting the works of street artists.
Street art started very secretly because it was illegal to paint on public and private property without permission.__37__Some think it is a crime and others think it is a very beautiful new form of culture. Art experts say that the street art movement began in New York in the 1960s. Young adults painted words and other images on the walls and trains. This colourful style of writing became known as graffiti(涂鸦), whose art showed that young people wanted to rebel against society. 中学资源网,完全免费的中学资源网站
Street artists do their work for different reasons.__38__They choose street art because it is closer to the people. Some artists try to express their political opinion in their works.Others like to do things that are not allowed and hope they can't be caught. Advertising companies also use street art in their ads because it gives people the impressions of youth and energy.
__39__Artists can show their pictures to people allovertheworld.Manypeople,however, say that seeing a picture on the Internet is never as good as seeing it alive.
__40__There, it will continue to change and grow.
A.Street art used to be illegal, but now has become popular.
B.In today's world, the Internet has a big influence on street art.
C.People often have different opinions about street art.
D.The street art movement lives with the energy and life of a big city.
E.With the development of science and technology, different art styles come into the Internet.
F.Street art, a very popular form of art spreads quickly all over the world. 中学资源网,完全免费的中学资源网站
G.Some of them do not like artists who make so much money in galleries and museums.
答案:36—40 FCGBD
第三部分:英语知识运用(共两节;满分45分)
第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D),选出最佳选项。
There are more than forty universities in Britain—nearly twice as many as in 1960. During the 1960s eight completely new ones were founded,and ten other newones were created__41__converting old colleges of technologies into universities. In the same period the__42__of students more than doubled, from 70 000 to__43__than 200 000. By 1973 about 10% of men aged from eighteen__44__twenty-one were in universities and about 5% of women. All the universities are private institutions. Each has its__45__governing councils,__46__some local businessmen and local politiciansas__47__ as a few academics (大学教师). The state began to give grants to them fifty years__48__, and by 1970each university derived nearly all its__49__from stategrants. Students have to__50__fees and living costs,but every student may receive from the local authority of the place__51__he lives a personal grant which is enough to pay his full costs, including lodging and__52__unless his parents are__53__. Most__54__take jobs in the summer__55__ about six weeks,but they do not normally do outside__56__during the academic year. The Department of Education takes__57__for the payment which covers the whole expenditure of the__58__, but it does not exercise direct control. It can have an important influence__59__new developments through its power to distribute funds, but it takes the advice of the University Grants Committee, a body which is mainly__60__of academics. copyright zxzyw.cn
41.A.with B.by
C.at D.into
答案:B by doing“通过某种方式”,其他三个介词不适用。
42.A.amount B.quantity
C.lot D.number
答案:D the number of“……的数量”,修饰可数名词。
43.A.more B.much
C.less D.fewer
答案:A than的前面要用比较级,表示“多”只能选more。
44.A.with  B.to
C.from  D.beyond
答案:B from...to...“从……到……”,固定搭配。
45.A.self B.kind
C.own D.personal
答案:C its own“它自己的”。
46.A.making B.consisting
C.including D.taking
答案:C including作介词,“包括”;consist...of“由……组成”。making和taking词义不符。
47.A.good B.long
C.little  D.well
答案:D as well as“和……”。其他词与as...as搭配,无此意思。
48.A.ago B.before
C.after D.ever
答案:A ago是从现在算起;before是从过去某一时点算起。
49.A.suggestions B.grades
C.profits  D.funds
答案:D fund“资金”,这里是说“大学从政府的拨款中获得全部的资金”。suggestions“建议”;grades“成绩”;profits“利润”。 copyright zxzyw.cn
50.A.make  B.pay
C.change D.delay
答案:B pay fees“支付费用”。本句意为“学生得支付学习和生活费用”。
51.A.what  B.which
C.where  D.how
答案:C where引导定语从句。
52.A.living B.drinking
C.food D.shelter
答案:C lodging and food“食宿”,固定搭配。
53.A.poor B.generous
C.kindhearted D.rich
答案:D 这里是说“学生可以受到居住地政府的资助,包括食宿,除非他父母富有”。
54.A.professors  B.students
C.politicians  D.businessmen
答案:B 这里是说大多数学生在暑假打工大约六星期。
55.A.at B.since
C.with  D.for
答案:D 在这里介词for表示一段时间。
56.A.travel  B.work
C.experiment D.study
答案:B work与前面的jobs相呼应。
57.A.responsibility B.advice
C.duty D.pleasure
答案:A take responsibility for“对……承担责任”,固定搭配。
58.A.government B.school
C.universities D.committees
答案:C 这里是说教育部承担了大学的全部支付。 本文来自中学资源网
59.A.at B.to
C.on D.form
答案:C have influence on“对……产生影响”,固定搭配。
60.A.consisted B.composed
C.made D.taken
答案:B be composed of“由……组成”,固定搭配。
第二节:(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面材料,在空白处填入适当内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
It was already late when we started for the next town, which, according to the map,was about fifteen miles away on the other side of the hill. There we felt sure that we__61__(find) a bed for the night. Soon darkness felt after we left the village, __62__ unluckily we met no one when we drove fast along the narrow road __63__(lead) to the hill. As our car climbed __64__(high),it became colder and the rain began to fall,making it difficult __65__(see) the road.
After we had traveled for about twenty miles, there was still no sign of the town which was__66__(poor) marked on the map.We were beginning to get anxious when the car suddenly stopped. A quick__67__(examine)showed that we had used up the gas. Although we had little food left, we decided to spend the night in the car. 本¥文¥来$自$中$学%资zxzyw.cn源网
With our meals __68__ (finish), I tried to go to sleep at once, but John, __69__ was a poor sleeper,got out of the car after a few minutes and went __70__a walk up the hill. There, he found the lights of the town in a valley below.
61.______ 62.______ 63.______ 64.______ 65.______
66.______ 67.______ 68.______ 69.______ 70.______
答案:
61.would find 句意:在那儿我们确信可以找到床铺过夜。整篇文章用过去时态,此处是表示过去某时对将来的预测,所以需要用过去将来时。
62.but 由后文中的“unluckily”及“met no one”可知此处表示语意转折——实际情况并不像我们预期的那么好。
63.leading 动词-ing作定语,具体表示“通往山上的路”。
64.higher 与后文“it became colder”对应,此处也用比较级。句意:随着我们爬得更高,天也变冷了,还开始下起雨来。
65.to see it是make的形式宾语,to see是真正的宾语,而difficult是宾语补足语。
66.poorly 修饰动词“marked”需用副词形式。
67.examination 作主语应该用名词形式。
68.finished 本题考查with的复合结构,结合下文“我想睡觉”可知此处表示“吃完饭后”,所以要用finish的过去分词形式作宾语补足语,表示动作的完成和被动意义。 zxzyw.cn
69.who who引导非限制性定语从句,并在从句中作主语。
70.for go for a walk固定短语“去散步”。
第四部分:写作(满分35分)
第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧)。并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(﹨)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1 每处错误及其修改均仅限一词;
2 只允许修改10处,多者(从第11处起)不记分。
When I was doing my homework, a telephone rang. I answered the phone. She was Zhou Lan. She wanted to speak to my older brother, He Wen. I told her that he had left for home just a few minutes before. I asked her to ring off again tonight, but she said she wouldn't free. So I asked her if she'd like to take a message. Zhou Lan said there would be a lecture on American poem by a visited professor in the Lecture Hall at 200 tomorrow afternoon and asks me to tell my brother not be late. I told her I would do it as soon as he came back. 内容来自zxzyw.cn
答案:
When I was doing my homework, athe telephone rang. I answered the phone. SheIt was Zhou Lan. She wanted to speak to my olderelder brother, He Wen. I told her that he had left for home just a few minutes before. I asked her to ring offup again tonight, but she said she wouldn't ∧befree. So I asked her if she'd like to takeleave a message. Zhou Lan said there would be a lecture on American poem by a visitedvisiting professor in the Lecture Hall at 200 tomorrow afternoon and asksaskedme to tell my brother not ∧to be late. I told her I would do it as soon as he came back.
第二节:书面表达(满分25分)
最近,你们班来了一位新同学Alice,她来自美国,很不适应集体宿舍的生活,因此感到非常苦恼。作为班长(李娟),你打算帮助她尽快适应集体生活,因此给她写了一封建议信。要点如下:
1.宿舍生活是学校生活的重要部分;
2.遵守校规,如按时作息等;
3.学会与同学们交流与分享;
4.和谐的宿舍生活很重要。
词数:100左右。
参考词汇:harmonious和谐的
________________________________________________________________________ 中学资源网,完全免费的中学资源网站
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
参考范文:
Dear Alice,
I learned that you haven't got used to the life here,especially the dormitory life.But a harmonious dormitory is important for students and benefits all of us. In a harmonious atmosphere, we can rest well and pay our attention to studies.
There are several ways to get on well with others and create the harmonious atmosphere. First,you have to form good habits, such as going to bed and getting up on time. Second,when there's an annoying situation in the dormitory, but you can't do anything about it, you should learn to tolerate. Third,try communicating more with others and learn to share.
I believe you'll get used to the dormitory life and start enjoying it soon.
Yours,
Li Juan

zxzyw.cn

(责任编辑:admin)
织梦二维码生成器
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 验证码:点击我更换图片