中学资源网 - 完全免费的中学资源!

中学资源网

当前位置: 主页 > 英语 > 高一 >

2级英语听力

时间:2018-01-05 09:13来源:未知 作者:admin 点击:
英语听力是学习英语的一个重要部分,小编这此为大家奉献一篇2级英语听力真题,希望对大家有用。 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题
英语听力是学习英语的一个重要部分,小编这此为大家奉献一篇2级英语听力真题,希望对大家有用。  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。  1. What will the woman do about the dress?  A. She’ll change it.  B. She’ll return it.  C. She’ll buy it.  2. What are the speakers talking about?  A. Buying DVDs.  B. Borrowing DVDs.  C. Sharing DVDs.  3. What did the woman think of Dana’s speech?  A. Boring.  B. Important.  C. Well-prepared.  4. What does the man mean?  A. He is unable to give help.  B. He will carry the boxes later.  C. He refuses to pay for boxes.  5. When is Simon supposed to arrive?  A. 7:30.  B. 8:00.  C. 8:10.  第二节  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有2至4个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有5秒钟的时间阅读各个小题;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。  听下面一段对话,回答第6和第7题。  6. Where do the speakers plan to go?  A. The woman’s home. B. A museum. C. A library.  7. Why does the woman want to go on Saturday afternoon?  A. To enjoy nice weather.  B. To sleep late in the morning.  C. To avoid the crowd.  听下面一段对话,回答第8至第10题。  8. Why did the man borrow the woman’s computer last time?  A. He needed it for his paper.  B. His computer was broken.  C. He used it for his computer class.  9. Why does the woman feel happy? B  A. The man can lend her a computer now.  B. The man will use his own computer.  C. The man will study better.  10. What has the man been doing with his new computer?  A. Doing homework.  B. Searching for information.  C. Watching DVDs.  听下面一段对话,回答第11至第13题。  11. Where did Tom get the idea of becoming a businessman?  A. From the grown-ups around him.  B. From his high school teachers.  C. From his college friends.  12. How much does Tom own of the company he works for?  A. 60%.B. 18%.C. 6%.  13. What mistake did Tom and his company make in the past?  A. Making all the products themselves.  B. Wasting lots of materials.  C. Producing simple things.  听下面一段对话,回答第14至第17题。  14. What kind of jobs seems to be in short supply?  A. Writers.  B. School teachers.  C. Newspaper reporters.  15. Where is Sharon most likely to go?  A. New York.  B. Boston.  C. California.  16. What does James plan to do if he can’t find a job?  A. Continue his education.  B. Start a newspaper.  C. Write a book.  17. Who are the speakers?  A. Fellow students.  B. Laid-off workers.  C. High school teachers.  听下面一段独白,回答第18至第20题。  18. Why does the university offer the two programs?  A. To keep students safe walking late or alone.  B. To provide better health care for students.  C. To help visitors tour around the college.  19. When can students call Campus Safety Office?  A. From 7 p.m. to 7 a.m.  B. Anytime of the day.  C. From midnight to 7 a.m.  20. To whom is the speaker mainly talking?  A. Tourists at the college.  B. New teachers.  C. Parents of students.  录音稿  Text 1  W: Oh, what a pretty dress! My daughter would love it. But it seems a bit too large. Do you have a smaller size?  M: Sorry. This is the only one left. But don’t worry. Children grow fast!  W: Yes, that’s true. I’ll take it.  Text 2  W: These DVDs will be due back on Thursday the 7th.  M: How much more should we pay to keep them another week?  Text 3  M: What did you think of Dana’s speech today?  W: Well, she must have spent a lot of time preparing it. I can’t believe I could sit for that long without feeling bored.  Text 4  W: Could you help us carry these boxes, sir?  M: Oh, I’d like to help you, but I’ve got a pain in my back.  Text 5  W: I wonder if Simon will be here by 8. He’s supposed to be.  M: His wife said he left at 7:30, so he should be here by 8:10 at the latest.  Text 6  M: Are you free on the weekend?  W: I haven’t got any plans yet. Why?  M: There’s an exhibition of Chinese paintings at the public library. Would you like to go with me?  W: I’d love to. But when?  M: How about Saturday morning? It’s cooler in the morning, and may be less crowded.  W: I’m afraid I cannot get up early on weekends. I prefer Saturday afternoon. Believe me, there won’t be too many people.  M: So, shall we meet at 2 Saturday afternoon?  W: OK, that would be great. I’ll be waiting for you at my home.  Text 7  W: Did you have a busy week?  M: Um, well, no. I mean, I didn’t do a lot, but I bought a computer.  W: You did? Thank goodness! Now you don’t need to borrow mine! You had it for two weeks last time.  M: Yeah, so sorry about that. I wrote my history paper on it. Thanks again, by the way.  W: Sure, no problem. So, how do you like your computer?  M: Oh, it’s really cool. I use it every day.  W: Really? Are you using it for class? I mean, you’re working on a paper now, right?  M: Uh, yeah, I am. But I don’t use it for class.  W: So, what do you use it for?  M: Um, actually, I just watch DVDs on it all week.  Text 8  W: Tom, as the manager of a company selling green products, you’re now quite a successful businessman. When did you know you wanted to have your own company?  M: My family left Budapest in 1986 and settled in Canada, where a lot of my friends’ parents were highly successful businessmen. It seemed so cool! So, in high school, I started a web design company and learned a lot from that experience.  W: How did you find the money for your present company, then?  M: We’ve raised 18 million dollars from about 50 people. We’re finally making money. I own six percent of the company, and all employees get their shares.  W: By the way, what aspects of your life are green?  M: I’m only mildly green. I do simple things, and I’m a huge biker. I biked across Canada.  W: Do you think you have ever done anything wasteful?  M: We’re always doing something wrong, but then, that’s what allows us to learn and grow. When I first started out, we made all the products ourselves. But that was a mistake. Now, we work with other companies. We provide the materials, the product development, and the design. They make the products, and…  Text 9  W: Hey, James. How’s the job search going?  M: Hi, Sharon. I had no idea it would take so much time. It sure makes it difficult to prepare for final exams. How about you?  W: I was lucky. There seems to be a shortage of high school teachers now. I applied to three schools, and each one offered me a position.  M: That’s great. Which one did you like?  W: I haven’t decided yet. Of course, it would be easiest for me to stay here in New York or go back home to Boston. But I may go to California.  M: That would be a big move.  W: So, tell me about your plans.  M: Well, I applied to six newspapers. Last week, I had an interview with New York Times.  W: How did it go?  M: No so well. I think they’re looking for people with some experience.  W: Have you had any other interviews?  M: No, not yet. It seems that everyone wants to be a writer these days. There just aren’t that many jobs out there.  W: That’s too bad.  M: Yes. I had hoped to have a job lined up by graduation. That doesn’t seem likely now.  W: What will you do if you can’t find a job?  M: In that case, I’ll begin working on a master’s degree in the fall.  W: Good luck!  Text 10  M: Now, one more thing to add about student safety before we start today’s college tour. The university offers two programs called Safe Walk and College Alone programs. The Safe Walk program is to make sure that students get where they need to go late at night with an officer on duty to safeguard them, whether back from the bar or from a late-night study group. The College Alone program gives students who are working alone at night peace of mind. Once a student calls the office, her position is recorded, as is her time to leave the place and where she is about to go. Students are provided with a number they can call campus safety office 24 hours a day, 7 days a week. And 12 college pay phones are also connected to the office - no money needed. Here, we’re trying our best so that your children are safe while they’re attending the university.  参考答案  1. C 2. B 3. C 4. A 5. B 6. C 7. B 8. A 9. B 10. C  11. A 12. C 13. A 14. B 15. C 16. A 17. A 18. A 19. B 20. C (责任编辑:admin)
织梦二维码生成器
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 验证码:点击我更换图片